Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Fresku + GIAN

Verplaatst: Fresku + GIAN

Dit evenement is verplaatst naar 11 maart 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 3 dec 2021
Stage 2
€ 21,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Dit concert is uitgesteld naar 11 maart 2022
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom
verplaatst naar 11 maart 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 11 maart 2022.

De Eindhovense rapper Fresku is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige hiphoppers die zijn kwetsbare kant durft te laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong (ook verantwoordelijk voor Fresku’s video’s) is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon. Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn album In Het Diepe (2019), waarop hij teruggaat naar zijn roots. De opvolger van zijn ‘In Het Diepe’ project, zal op 8 oktober 2021 uitkomen en krijgt de titel ‘In De Lucht Part I’.  Op deze plaat zal hij worden bijgestaan door rappers als Shadi, Yssi SB, Gianski en Nai Barghouti.

GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, pratend over een wat uit de hand gelopen party de week ervoor, besloten ze er spontaan een nummer over te schrijven. Deze track “Hennessy” was het startschot voor vele studio sessies. Met z’n tweeën en met bevriende producers ontstond de sound en stem van GIAN. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten. Nu, een paar maanden en tientallen songs later, brengen ze Hennessy uit op hun eigen label GIAN Records, staan de eerste shows geboekt en zijn ze meer dan klaar voor een volgend hoofdstuk GIAN.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →