Fred Wesley Generations

Een unieke mix van talent en muzikaal erfgoed
do 18 apr 2024
Stage 2
Deuren: 19:30
Start: 20:30

Fred Wesley, bekend om zijn baanbrekende werk in de funk met James Brown en George Clinton, is begonnen aan een nieuw project genaamd Generations. Dit trio bestaat uit Fred Wesley op trombone, Leonardo Corradi op orgel en de Franse drummer Tony Match. Oorspronkelijk bijeengebracht om eer te betuigen aan de jazzlegende Jimmy Smith, ontdekten ze een natuurlijke muzikale chemie en blijven ze samen optreden.

De show van Generations toont Wesley’s uitgebreide ervaring met samenwerken met artiesten variërend van Count Basie tot Lenny Kravitz, de levendige interpretatie van Corradi van jazzgrootheden zoals Jimmy Smith, en de diverse drumstijl van Match beïnvloed door Afrikaanse ritmes en elektronische klanken. Samen toeren ze de wereld rond als Generations, waarbij ze een unieke mix van talent en muzikaal erfgoed brengen naar het wereldwijde publiek.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →