Grote evenementafbeelding: Frazey Ford

Frazey Ford

Zwoele en verfijnde rootspop
zo 19 jun 2022
Stage 1
€ 22,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van 6 maart 2021, 24 mei 2020 en 10 maart 2022.

Oprichtster van The Be Good Tanyas (bekend van series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. In 2016 presenteerden wij een concert van Frazey Ford in het prachtige openluchttheater Caprera en dit was een onvergetelijk mooie avond.

Frazey Ford maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum ‘Obadiah’ en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival. Echter haar opvolger ‘Indian Ocean’ sloeg pas echt in als een bom, met dat album waarvoor ze naar Memphis toog om daar op te nemen in de legendarische studio’s van Al Green en met zijn voltallige begeleidings band nam ze een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend super lovende recensies kreeg. Ze trad ermee zelfs op DWDD en stond voor een volle zaal in de poptempel Paradiso.

Haar album werd overal bejubeld in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Woolf

Support

Woolf

Drie stemmen, drie persoonlijkheden en drie verhalen. Dat is Woolf, een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van singer-songwriters Marieke Smit, Mylène Berghs en Ellen Tackenkamp. Het drietal leerde elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam en is sindsdien onafscheidelijk. In hun muziek klinken echo’s door van Crosby, Stills & Nash met de pit van The Supremes, een vleugje Andrew Sisters en een randje dat doet denken aan The Staves.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Frazey's tweede naam, Obadiah, kreeg ze van haar broertjes en is dezelfde naam als hun kat die vlak voor haar geboorte wegliep.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →