Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Frazey Ford

Verplaatst: Frazey Ford

Dit optreden is verplaatst naar zondag 19 juni. Kaartkopers hebben hier bericht over ontvangen
do 10 mrt 2022
Stage 1
€ 22,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van 6 maart 2021 en oorspronkelijk 24 mei 2020. Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 19 juni 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. Tot dan! 

Oprichtster van The Be Good Tanyas (bekend van series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. In 2016 presenteerden wij een concert van Frazey Ford in het prachtige openluchttheater Caprera en dit was een onvergetelijk mooie avond.

Frazey Ford maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum ‘Obadiah’ en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival. Echter haar opvolger ‘Indian Ocean’ sloeg pas echt in als een bom, met dat album waarvoor ze naar Memphis toog om daar op te nemen in de legendarische studio’s van Al Green en met zijn voltallige begeleidings band nam ze een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend super lovende recensies kreeg. Ze trad ermee zelfs op DWDD en stond voor een volle zaal in de poptempel Paradiso.

Haar album werd overal bejubeld in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Frazey's tweede naam, Obadiah, kreeg ze van haar broertjes en is dezelfde naam als hun kat die vlak voor haar geboorte wegliep.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →