Frank & Nick Reunie #15

Haarlemse feestvierders uit de jaren 90 opgelet!
vr 3 nov 2023
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 21:00
Start: 21:00
End: 03:00
Early Birds: €18 | Regular: €21 | Late Birds: €23,50
Vorig evenement

Oproep voor Haarlemse feestvierders uit de jaren 90: de 15e Frank & Nick reünie! Herken je dat? Je bent in de dertiger of veertig en wil een avondje ouderwets stappen. Maar je hebt geen zin om tussen de 18-jarigen te dansen. Dan is dit 90’s feest voor 25 plussers op 3 november in de grote zaal van het Patronaat echt wat voor jou!

“Gezelligste feest van Haarlem!” “Volgend jaar weer!” “Zoveel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!” Zomaar wat uitspraken na afgelopen edities. De jaarlijkse aangelegenheid is ook in 2023 weer terug.

Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick reünie feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996 tot 2000. Sinds 13 jaar verzamelen deze feestbeesten zich iedere eerste vrijdag van november voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten! Dit 25 plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

Frank en Nick: “Wij hadden nooit kunnen dromen dat we ruim 25 jaar na ons eindexamenfeest nog jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden allemaal bijeen komen! Dat onze feesten zo’n begrip zouden worden in Haarlem hadden we toen niet gedacht. We doen dan ook bij deze een oproep naar al die mensen die er in de jaren 1996-2000 bij waren in het Stadscafé, de Tetterodehal, Patronaat, Stalker en de Sound om vrijdag 3 november 2023 onze jeugd opnieuw te mogen beleven én bij te kunnen praten!

Een greep uit het muzikale arsenaal: platen van Anouk, Puff Daddy, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze 90s klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast is er altijd een foto wand bij de ingang zodat je ieder jaar goed kan zien dat je weer een jaartje ouder bent. Ook is er altijd een gast DJ, 90s karaoke en een surprise! De voorgaande edities waren uitverkocht dus wacht niet te lang en trommel je vrinden op. Bij zijn is meemaken!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →