Grote evenementafbeelding: Fix Everything + Abdomen + Diemen Sniep + Bad Mommy DJ-set

Fix Everything + Abdomen + Diemen Sniep + Bad Mommy DJ-set

Geertruida presenteert…
wo 25 jan 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Het Haarlemse muzieklabel Geertruida presenteert een avond vol met de niet te missen post-punk-bands van de toekomst. Het spits wordt afgebeten door Abdomen, drie eigenwijze Friezen die genres niet belangrijk vinden maar oordoppen wel. Liveshows zijn energiek, buitensporig, chaotisch en ondefinieerbaar maar vooral puur en hard. Fix Everything weet post-punk te combineren met onrustige psychedelia, sludge en hardcore. Volgens critici een beestachtige en trippy band die zelfs iets occults en verontrustends in hun muziek weet te brengen.

De avond eindigt met Diemen Sniep, een rockband uit Luik onder leiding van multi-instrumentalist Chad Levitt. Geïnspireerd door genres als noise rock, post-rock en post-punk maar dan met vleugje elektronica. De Walloniërs brachten in 2021 hun debuutalbum ‘Life Without Adrenaline’ uit, maar hebben al beloofd snel met nieuwe muziek te komen. De avond wordt compleet gemaakt met een dj-set van Bad Mommy.

Toegang is gratis.

Fix Everything + Abdomen + Diemen Sniep + Bad Mommy DJ-set is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

…Geertruida is gehuisvest in een eeuwenoud huis in Haarlem?
… Geertruida naast label ook een platenwinkel, gitaarwinkel en ontmoetingsplek voor muzikanten is?
…de mannen van Geertruida alleen platen uitbrengen die zelf graag aan hun platencollectie willen toevoegen?
Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →