Grote evenementafbeelding: Finale Rob Acda Award 2022

Finale Rob Acda Award 2022

De spannende finale van de Rob Acda Award 2022!
zo 17 apr 2022
Stage 1
€ 9,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

De bloedstollende finale van de Day edities van de Rob Acda Award 2022! Welke kandidaten nemen het tegen elkaar op en wie gaat er vandoor met de Award of de publieksprijs? Kom kijken om de acts aan te moedigen, of om gewoon een geweldige indruk te krijgen van al het talent uit de regio!

Finalisten:
Fleebag
Elvira
Elliot Boyd
3 Point Landing
Ellis Day
Phil Meds
en gastoptreden Night Winnaar: Nat Francis

19:00 open deuren
19:30 aanvang act 1
23:00 jury-uitslag

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

Afbeelding voor support act: Fleebag

Support

Fleebag

Indie pop rechtstreeks uit -nergens minder dan- Beverwijk!
Afbeelding voor support act: Elvira

Support

Elvira

Het nieuwe lokale talent Elvira produceert, schrijft en zingt.
Afbeelding voor support act: Elliot Boyd

Support

Elliot Boyd

Haarlemse singer-songwriter bezingt op eigen wijze het leven en alles wat hem beroert.
Afbeelding voor support act: 3 Point Landing

Support

3 Point Landing

Rustig aan doen is geen optie voor de alternatieve rockband uit Alkmaar. Riemen vast.
Afbeelding voor support act: Ellis Day

Support

Ellis Day

Vanavond ook op het podium te horen, de dreamrock van Ellis Day.
Afbeelding voor support act: Phil Meds

Support

Phil Meds

Muziek is medicatie; de beste heler van emotionele schade. Vanuit deze filosofie maakt rapper, producer, spoken word-artiest en tekstschrijver Phil MEDS zijn kunst.
Afbeelding voor support act: Nat Francis (winnaar Night-editie)

Support

Nat Francis (winnaar Night-editie)

Nat Francis is een Britse hiphop en r&b artiest die woonachtig is in Haarlem én kersverse winnaar van de allereerste Rob Acda Award Night Editie. De Britse tongval hoor je goed terug in zijn on point tracks. En als hij op het podium staat, kan je niet om hem heen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →