Grote evenementafbeelding: Charlie & the Lesbians + FFOOSS + Make Out Molly + DJ Guzz • Slachthuis

Charlie & the Lesbians + FFOOSS + Make Out Molly + DJ Guzz • Slachthuis

Slachthuis13 opent nog twee maanden de deuren!
za 19 feb 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement
We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.
Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!
Welkom in de chaotische, onstuimige wereld van Charlie & the Lesbians. Een kwartet dat de randen van hun genre verkent om je alle aspecten van punk te laten zien. De Nederlandse herrieschoppers zijn smerig, grof en in your face. Op zoek naar dat ene moment om je frustraties te uiten? Charlie & the Lesbians helpt je graag.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Make Out Molly

Support

Make Out Molly

Lik een vinger, doe een dansje en stop met geloven in romantiek, want Make Out Molly komt naar Slachthuis. En dat in het eerste weekend na een tergende lockdown!

Met een naam die goed matcht met de sound, laat Make Out Molly je de betekenis afvragen van het ijskoude duo, Rens de Vries en Koen Fris. Hun luide Rock ‘n’ Roll schuurt, ruist, modificeert en evangeliseert in korte dansbare nummers die je laten smeken voor meer. Zijn dit nu verhalen over laveloze nachten of is het gewoon een liefdevolle sonate die opgedragen wordt aan de moeder!
Afbeelding voor support act: FFOOSS

Support

FFOOSS

Het is vrijwel onmogelijk om niet je verstand te verliezen tijdens een FFOOSS concert. Het kamikaze-duo combineert hun liefde voor popcultuur, zelfspot en onverbiddelijke garagerock zodat jij, zonder zorgen, kennis kan maken met je oer-driften. Wees dus niet verbaast als je opeens, met ontbloot bovenlijf, midden in een cirkelpit staat.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Charlie & the Lesbians komt uit Eindhoven!
Charlie & the Lesbians heeft afgelopen najaar een nieuwe EP 'Fade' uitgebracht.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →