Faun + Cesair

Krachtige en opzwepende pagan folk muziek
zo 18 jun 2023
Stage 1
€ 32,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Laat je betoveren door de krachtige en opzwepende pagan folk muziek van Faun! De Duitse groep van doorgewinterde experts binnen het genre combineert middeleeuwse instrumenten en thema’s met een eigentijdse en elektronische muzikale glans. Verwacht melancholieke ballads en feestelijke dansnummers die worden gekenmerkt door de magische geluiden van de Keltische harp, doedelzak, draailier, Ierse bouzouki, vele trommels en fascinerende zang. 

De band weet als geen ander folk, rock en darkwave tot combineren tot een uniek geheel. Op het meest recente album ‘Pagan’ worden heidense mythen weer tot leven gewekt en opent Faun de poorten naar de mystieke wereld van pagans en de middeleeuwen. Met meer dan 1000 shows achter de rug en meerdere hitlijst veroverende albums op zak trappen ze de zomer af met indrukwekkende liveshow in Patronaat!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Cesair

Support

Cesair

Verheug je, laat los en adem uit! Laat je wegdrijven in een dromerige trance terwijl Cesair je door een mythische wereld vol fantasie en betovering begeleidt. De muziek van Cesair weerspiegelt de verhalen van onze voorouders en eert het spirituele en culturele erfgoed van landen verspreid over het Oosten en het Westen. De meertalige teksten worden begrepen door de diepe emoties die worden ervaren door deze transformerende en opzwepende mix van oosterse klanken en moderne Europese folk.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Op Faun's meest recente album 'Pagan', werkten ze samen met Lindy-Fay Hella van Wardruna aan de openingstrack.
De naam 'Faun' refereert naar 'Faunus'; in de Romeinse mythologie een oude natuurgod.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →