Grote evenementafbeelding: Pins & Knuckles Faces Of Death Tour 2024 – Haarlem

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Pins & Knuckles Faces Of Death Tour 2024 – Haarlem

Met Veil Of Maya, Signs Of The Swarm, Varials en To The Grave.
zo 24 nov 2024
Stage 1
€ 27,50
Deuren: 18:30
Start: 19:00
De kaartverkoop begint woensdag 1 mei om 11:00!

Op zondag 24 november staat Patronaat vol in het teken van blastbeats, breakdowns en down-tuned gitaren. Veil Of Maya co-headlined samen met Signs Of The Swarm de Avocado Bookings presents: Pins & Knuckles Faces Of Death Tour 2024. En alsof dat al geen reden is om direct een ticket te halen nemen ze ook nog Varials en To The Grave mee!

Van de progressieve en melodieuze klanken van Veil Of Maya tot de meedogenloze energie van Signs Of The Swarm, en van de moderne twist op metal en hardcore door Varials tot de compromisloze houding en intense live-optredens van To The Grave uit Australië, deze tour belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van heavy muziek.


Bezoek de website

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Line-up

Afbeelding voor festival act: Veil Of Maya

Veil Of Maya

Veil Of Maya staat bekend om hun verwoestende mix van progressieve metal, melodieuze death metal en hardcore en hebben sinds hun oprichting in 2004 een indrukwekkend parcours afgelegd. Na het uitbrengen van succesvolle albums als 'The Common Man's Collapse', 'All Things Set Aside' en 'False Idol' en het geven van shows over de hele wereld, komen ze nu voor de tweede keer naar Patronaat. Vanaf hun vroegere werk, dat meer neigde naar deathcore-invloeden, tot hun latere albums waarin ze meer experimenteerden met progressieve en melodische elementen, heeft Veil of Maya laten zien dat ze niet bang zijn om nieuwe wegen in te slaan en hun muziek naar nieuwe hoogten te tillen.
Afbeelding voor festival act: Signs Of The Swarm

Signs Of The Swarm

Signs of the Swarm uit Pittsburgh onderscheidt zich in de wereld van deathcore door een unieke benadering van het genre. Hun muziek omvat een breed scala aan invloeden, van downtempo tot blackened elementen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen stempel drukken met meeslepende en meedogenloze composities. Met hun vierde album 'Absolvere' laten ze zien dat ze niet gebonden zijn aan conventies, maar eerder grenzen verleggen met hun ongeëvenaarde geluid. Met een mix van monsterlijke vocalen, verpletterende riffs en creatieve ritmes, gecombineerd met een diepgaande lyrische thematiek, staat Signs of the Swarm aan de top van de extreme metal scene.
Afbeelding voor festival act: Varials

Varials

Varials hebben een toegewijde fanbase aangetrokken met albums als 'Pain Again' en 'In Darkness'. Het laatste leverde het nummer 'Romance' op, dat meer dan 13 miljoen streams op Spotify heeft verzameld. Ze hebben hun eigen moderne draai gegeven aan het mengen van metal en hardcore tot een krachtige nieuwe stijl. Eerder gingen ze op tournee met bands als All That Remains, Wage War, Oceans Ate Alaska, Kublai Khan, en meer. Na het verzamelen van tientallen miljoenen streams en lof van Decibel, Revolver, en Alternative Press om er maar een paar te noemen, levert de band gecontroleerde chaos zoals nooit tevoren op hun derde volledige album voor Fearless Records, 'Scars For You To Remember'.
Afbeelding voor festival act: To The Grave

To The Grave

To The Grave uit Australië heeft sinds de release van hun debuutalbum 'Global Warning' in 2019 internationaal succes geboekt. Met hun kenmerkende geluid en compromisloze houding hebben ze een toegewijde fanbase opgebouwd en meer dan 20 miljoen Spotify-streams verzameld. De band staat bekend om hun intense live-optredens en heeft tours gedaan met bekende acts zoals Parkway Drive en Thy Art Is Murder. Hun laatste album 'Director's Cuts' en de bijbehorende EP 'Offcuts' belichten thema's als dierenrechten en milieuverantwoordelijkheid, terwijl ze blijven experimenteren met hun muzikale grenzen. Met een groeiende reputatie en een steeds groter wordende internationale aanhang, is dit een band om in de gaten te houden!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Veil Of Maya stond in 2018 ook in Patronaat samen met Dance Gavin Dance.
Koop jij wel eens merch bij shows? De kans is groot dat je iets hebt dat is gemaakt door Pins & Knuckles.

Onze favoriete tracks

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →