Grote evenementafbeelding: Andy & The Antichrist  +  Marathon • Slachthuis

Andy & The Antichrist + Marathon • Slachthuis

Excelsior Recordings presents Indie Academy
vr 18 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Indierock is dood, zeggen ze. De kids willen trap, de oudjes covers en de rest zal het een biet wezen. Het gekke is toch dat er uit alle hoeken en gaten indie rock bands opduiken.Jonge gasten die ‘ouderwets’ op zoek zijn naar de gouden melodieën. Ook en vooral, zo lijkt het, in ons kikkerland. Pip Blom, The Hazzah, Queen’s Pleasure, 45ACIDBABIES, Canshaker Pi, Dakota, JAGD, KIEFF, MOOON & The Tambles, het lijkt wel of ze met z’n allen naar dezelfde Indie Academy zijn geweest.

Deze avond presenteert Excelsior Marathon en Andy & The Antichrist. Het eerder aangekondigde Wodan Boys heeft helaas moeten afzeggen.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Andy & the Antichrist

Support

Andy & the Antichrist

Volledig veganistisch, zonder E-nummers. De drumvellen zijn 100% diervriendelijk, kabels zijn fair trade geknikt en ze maken uitsluitend gebruik van vrije uitloopplectrums. Ze aanbidden wel de Antichrist!
Afbeelding voor support act: Marathon

Support

Marathon

Amsterdams trio dat begon als een psychedelische shoegazeband en daarna proefde van de uitbundigheid van garagepunk. Uiteindelijk transformeerde deze reis het geluid van Marathon in een explosieve mix van shoegaze en postpunk.
Afbeelding voor support act: Wodan Boys

Support

Wodan Boys

Helaas hebben Wodan Boys af moeten zeggen voor deze avond.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Dit is de tweede Indie Academy in het Slachthuis!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →