Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Evil Invaders

Verplaatst: Evil Invaders

Dit evenement is verplaatst naar 28 mei 2022. Kaartkopers krijgen hierover persoonlijk bericht.
za 9 apr 2022
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Deze show is eerder uitgesteld en nu definitief verplaatst naar 28 mei 2022 in verband met een corona-besmetting in de touring party. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie. 

Haal je spandexbroek, battlejacket en air guitar maar weer uit de kast, want Evil Invaders komt Patronaat onveilig maken!

Het vierkoppige thrash metalmonster staat garant voor een potje headbangen en moshen alsof het zo weer 1984 is. Razende riffs en rollende drums worden gecombineerd met aanstekelijke melodieën en lyrics om uit volle borst mee te zingen. Als een niet te stoppen stoomtrein zullen ze Haarlem binnen denderen om er vervolgens niets van over te laten. Ben jij erbij?

Tijdschema:
19:00 zaal open
19:30 Schizophrenia
20:35 Cryptosis
21:50 Evil Invaders
23:00 verwacht einde (alle tijden onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Support

Schizophrenia

Schizophrenia is een veelbelovend old school death metal gezelschap uit Antwerpen. Op de goed ontvangen debuut-EP 'Voices' worden mid-tempo grooves gecombineerd met virtuoos gitaarwerk en furieuze vocalen.

Support

Cryptosis

Voorheen bekend in de Europese metal underground als thrash metal maniacs Distillator, heeft het Nederlandse powertrio een heuse upgrade ondergaan. Resulterend in een splinternieuwe band, genaamd Cryptosis met een futuristisch multi-metal geluid dat je compleet van je sokken blaast.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →