Grote evenementafbeelding: Escuela Grind + ZALM + Spetterpoep

Escuela Grind + ZALM + Spetterpoep

Grindcore is liefde
di 5 jul 2022
Stage 2
€ 11,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Escuela Grind is een Amerikaanse grindcore act dat alles in zich heeft wat het genre definieert en meer. Het powertrio staat namelijk garant voor korte, furieuze songs, gevuld met ratelende blastbeats, zieke riffs en uitzinnige vocalen. Bovenal staat Escuela Grind voor liefde en willen ze eenheid bevorderen, ondanks dat ze klinken alsof ze een mens in stukken scheuren. 

Deze instelling is doorweven op het meest recente album ‘Indoctrination’ uit 2020; een zinderende plaat die vol staat met 17 compacte songs met titels als, ‘These Insects Lived As Men’, ‘A Ladder of Seven Rounds’, en ‘Zalongo’. Drie songs die ook zijn uitgebracht als één legendarische videoclip waar The Sims en Evil Dead in samenkomen.

In andere woorden, Escuela biedt een rauwe en tot op het bot uitgeklede vorm van grindcore, volledig volgens de woordenboekdefinitie, waarbij de beginselen en bouwstenen van het genre worden gedestilleerd tot een rechttoe rechtaan voorbeeld zonder franjes. En wat is dat lekker!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: ZALM

Support

ZALM

ZALM is het luidruchtige one-man-grind punk-outfit van Mike Dobber . Geïnspireerd door acts als Human Suffer en Agoraphobic Nosebleed, wordt het publiek blootgesteld aan een vrachtwagenlading lawaai, gegoten in extreem korte nummers en afgewerkt met hilarische en bizarre audiosamples. Check zijn meest recente album 'De Populariteit Van Elektrogrind', exclusief uitgebracht via Instagram Stories!
Afbeelding voor support act: Spetterpoep

Support

Spetterpoep

Vieze en noisy grindcore recht uit Haarlemtown. Niet zo heel goed, maar wel gezellig!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Een van Escuela Grind's doelen is om inclusie en acceptatie te bevorderen in de grindcore scene
Escuela Grind vertaalt naar iets als Grind School.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →