Eric Steckel + Meryn Bevelander Band

Één van de grootste gitaartalenten in het hedendaagse blueslandschap
do 26 okt 2023
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

In een tijdperk waarin pedalboards, laptops en samples het standaard zijn geworden, gaat Eric Steckel tegen de stroom in en brengt hij zijn luisteraars terug naar de tijd dat gitaren luid werden gespeeld met behulp van krachtige versterkers. Met een intense energie, passie en 22 jaar ervaring op het podium is hij al op 31-jarige leeftijd een bluesveteraan te noemen. Een must see voor fans van vintage gitaarrock!

Zijn debuutalbum ‘A Few Degrees Warmer’ werd opgenomen toen Steckel nog maar 11 jaar oud was. Toen blueslegende John Mayall de toen 12-jarige Eric uitnodigde voor een tournee met zijn band The Bluesbreakers, was het overduidelijk dat Eric gemaakt is voor een levenslange carrière op het podium. Sindsdien bracht hij 11 albums uit, ontwikkelde hij zijn eigen ‘signature’ gitaren, pickups en versterkers en heeft hij opgetreden in meer dan 30 landen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Meryn Bevelander Band

Support

Meryn Bevelander Band

De jonge bluesgitarist Meryn Bevelander, 19,staat al sinds zijn 10de op de kleinste en grootste podia van Nederland. Tot aan de coronapandemie was de Meryn Bevelander Band al goed voor zo’n slordige 150 shows in binnen- en buitenland waaronder ook supports voor onder andere Leif de Leeuw, Laurence Jones, de Amerikaanse bluesgigant Albert Cummings, en onlangs nog Henrik Freischlader.

Naast deze shows speelde hij ook op vele festivals waaronder Culemborg Blues, Rosblues, Kwadendamme, Texel Blues en in België op het prestigieuze Delirium Blues.Hij won al in 2015, als 11-jarige, de publieksprijs tijdens de Sena Young Talent Guitar Awards en speelde hij samen met Douwe Bob in de Groningse Oosterpoort.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →