Grote evenementafbeelding: END + Conjurer

END + Conjurer

Amerikaanse all-star hardcore band
wo 4 Mei 2022
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 20:15
Start: 20:45
Vorig evenement

De Amerikaanse band END komt voor de allereerste keer naar Europa toe! De band is met recht een hardcore all-star groep, bestaande uit vocalist Brendan Murphy (Counterparts), gitaristen Will Putney (Fit For An Autopsy) en Gregory Thomas (ex-Misery Signals, ex-Shai Hulud), bassist Jay Pepito (Reign Supreme, ex-Blacklisted) en drummer Billy Rymer (ex-The Dillinger Escape Plan).

Op de EP ‘The Unforgiving Arms Of God’ uit 2017 heeft de groep al bewezen een natuurkracht te zijn waar weinig tegenop kan. De grindende hardcore vastgelegd op debuutalbum ‘Splinters From An Ever-Changing Face’ is helemaal ongeëvenaard.

Door de pandemie heeft het even geduurd voordat de band live te aanschouwen is aan onze kant van de oceaan, maar in mei is het dan zover. Maak je op voor een vervaarlijk energieke live-ervaring!

Tijdschema
20:15 zaal open
20:45 Conjurer
21:45 END
22:30 verwacht einde

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Conjurer

Support

Conjurer

De Britse rifflords in Conjurer zet zichzelf in 2018 op de kaart met debuutalbum 'Mire'. Een ongelooflijke heavy plaat met verpletterende riffs, aangename harmonieën en aangrijpende vocalen. Sinds ze getekend hebben bij het grootste metal label Nuclear Blast, zijn de verwachtingen torenhoog. Met single 'It Dwells' is in ieder geval een visitekaartje van formaat afgegeven. We kunnen niet wachten tot de langverwachte twee plaat!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

gitarist Will Putney platen heeft geproduceerd van Vein, Knocked Loose, Stray From The Path, Every Time I Die en meer?
de hoes van de EP en plaat schilderijen van Adam Burke zijn?
de eerste END songs eigenlijk voor Fit For An Autopsy bedoeld waren?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →