Grote evenementafbeelding: Empress Black Omolo Unplugged • Rapa Nui

Empress Black Omolo Unplugged • Rapa Nui

Patronaat en Rapa Nui presenteren RaPatronaat
zo 17 sep 2023
Rapa Nui
Deuren: 15:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je elke zondagmiddag kunt dansen met je voeten in het zand! Vanaf zondag 28 mei tot het einde van de zomer kun je elke week gratis genieten van de tofste muzikale acts terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Deze zondag kun je genieten van Empress Black Omolo Unplugged.

Empress Black Omolo is geboren in Kenia en opgegroeid in Nederland. Ze maakt al muziek sinds ze 5 jaar oud was. In 2013 verscheen haar eerste single “Love Your Life” en daarna tourde ze drie maanden met veel succes door Oost-Afrika. Naast haar eigen shows werkt Empress Black Omolo geregeld samen met verschillende soundsystems zoals de alom bekende King Shiloh en met andere reggae artiesten als Kazam Davis uit Jamaica, Stoneface Priest uit Kenia en Joggo uit Nederland. Naast haar muziek heeft ze in Rotterdam haar eigen winkel: Royal Roots Corner waar ze o.a. zelf ontwikkelde huidproducten, Afrikaanse kleding en maaltijden verkoopt. Daarnaast doet ze ontwikkelings- en liefdadigheidswerk. Een echte lioness dus!

De dj’s die voor en na het optreden draaien zijn Sista Souljah en Roots Dawta.

Let op: De verwachte starttijd van de hoofdact is onder voorbehoud van last minute wijzigingen! Bij grote afwijkingen van de starttijd vermelden we dat op social media en op de website. 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Sista Souljah

Support

Sista Souljah

Sista SoulJah begon 25 jaar geleden met dj'en en is sinds de start van het evenement in 2002 en van de resident DJ's op Utrechts langlopende reggae evenement 'A Reggaebomb'. Op jonge leeftijd geïnjecteerd met reggae muziek. Luisterend naar soundsystems als Stone Love, Metro Media en Killamanjaro raakte ze geïnspireerd om zelf te gaan spelen. Sista Souljah brengt een dansbare mix om de energie van de avond goed vast te houden.
Afbeelding voor support act: Roots Dawta

Support

Roots Dawta

Deze talentvolle dame zal jullie voorverwarmen met haar vette Dj tunes. Olivia Davina aka Roots Dawta is DJ en muzikant. In haar kindertijd is ze in aanraking gekomen met reggae muziek via haar ouders. Sindsdien is ze verliefd geworden op de muziek en cultuur. Ze heeft haar toewijding gelegd in het levend houden van de cultuur, en daarom vindt ze het belangrijk om een empowering, spirituele boodschap te verspreiden. She selects tunes to lift up your vibration and feed your soul.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →