Grote evenementafbeelding: EMMY + CHAI

EMMY + CHAI

Try-out van lokale nieuwe poptalenten
do 31 mrt 2022
Stage 3
€ 12,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

You’re invited to a pink party!

EMMY maakt pop/rockmuziek die je aan het denken zet, maar ook laat dansen. De 23-jarige zangeres uit Haarlem is vlogger, zangdocente en hard aan het bouwen aan haar zangcarrière. Van een popballad tot aan een uptempo rocksong, alles komt voorbij op haar debuutalbum Power Woman die in 2020 uitkwam. Vrouwelijke empowerment staat hierbij centraal. EMMY zit niet graag stil en bracht al snel hierna een EP genaamd Bored When You Call uit in januari dit jaar. Hierop staat de succesvolle single On Hold, een lied over de Covid Lockdown.

Inmiddels is ook haar tweede studioalbum opgenomen en gaat deze in 2022 uitgebracht worden. Bij haar aankomende album staat het thema heling centraal. Ze zit in het laatste jaar van haar conservatorium studie waar ze ook haar bandleden ontmoet heeft. Ze heeft opgetreden in o.a. Hedon Zwolle, Duycker Hoofddorp en tientallen andere zalen in Nederland. Andere mensen omschrijven EMMY op het podium qua looks als power vrouw en de muziek wordt vergeleken met roze onweer. Via haar wekelijkse EMMY VLOG op YouTube kan je dan ook een kijkje achter de schermen krijgen, om erachter te komen hoe de liedjes tot stand komen.


Bezoek de website

Support

CHAI

CHAI maakt spannende blues, country en soulpop met aanstekelijke en opzwepende zanglijnen. Vanavond zijn zij het voorprogramma van EMMY.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

EMMY heeft een eigen vlog waarin ze meer verteld over haar muziek

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →