Eliades Ochoa • Caprera

Star of Buena Vista Social Club®️
di 20 jun 2023
Caprera
€ 40,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Openluchttheater Caprera en Patronaat presenteren Eliades Ochoa, de laatste levende zanger van de Buena Vista Social Club. Samen met een gezelschap andere Cubaanse muzikanten veroverde Ochoa eind jaren negentig de wereld met traditionele Cubaanse muziek.

Eliades Ochoa is een van de meest toonaangevende Cubaanse ‘soneros’ aller tijden. Dankzij zijn kenmerkende cowboyhoed, voorkeur voor zwarte kleine en zwoele licks wordt de muzikant ook wel de Cubaanse Johnny Cash genoemd. Tijdens zijn optreden in het prachtige Bloemendaal mag je rekenen op klassiekers uit de son cubano en natuurlijk een ode aan de legendarische songs van de Buena Vista Social Club. Kom genieten van Cubaanse muziek van een levende legende!

Informatie over het weer
Weer of geen weer: de voorstellingen in Caprera gaan (bijna) altijd door! Houd het weerbericht goed in de gaten. Mocht er kans zijn op regen, neem dan zelf goede regenkleding mee. Paraplu’s zijn in het theater niet toegestaan, omdat je daarmee het zicht van andere mensen belemmert. Poncho’s en regenpakken mogen natuurlijk wel!

Is er noodweer voorspeld? De veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers staat voorop. Daarom houden wij het weer(bericht) nauwlettend in de gaten. Mocht er écht noodweer aankomen, waardoor de voorstelling niet op een veilige manier kan plaatsvinden, dan laten wij dit weten per mail, op onze website en via social media. Gelukkig gebeurt dit alleen in zéér uitzonderlijke gevallen. Wanneer de weersomstandigheden gevaarlijk zijn behoudt Caprera zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen, of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Caprera. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Eliades Ochoa ook een hit scoorde met BLØF met het nummer ‘Hemingway’?
… de Buena Vista Social Club een club was die tot in de jaren veertig bestond in de Cubaanse hoofdstad Cuba?
… Eliades Ochoa meerdere gouden en platinum albums op zijn naam heeft staan en verschillende Grammy’s won?
… hij met zijn virtuooze gitaarspel ritmes als son cunabo, bolero, guaracha en trova laat horen?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →