Grote evenementafbeelding: Eliades Ochoa • PHIL

Eliades Ochoa • PHIL

Star of Buena Vista Social Club®️
zo 9 jun 2024
PHIL
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

PHIL Haarlem en Patronaat presenteren Eliades Ochoa, de laatste originele zanger van de Buena Vista Social Club. Samen met een gezelschap andere Cubaanse muzikanten veroverde Ochoa eind jaren negentig de wereld met traditionele Cubaanse muziek.

Eliades Ochoa is een van de meest toonaangevende Cubaanse ‘soneros’ aller tijden. Dankzij zijn kenmerkende cowboyhoed, voorkeur voor zwarte kleine en zwoele licks wordt de muzikant ook wel de Cubaanse Johnny Cash genoemd. Tijdens zijn optreden in PHIL Haarlem mag je rekenen op klassiekers uit de son cubano en natuurlijk een ode aan de legendarische songs van de Buena Vista Social Club. Kom genieten van Cubaanse muziek van een levende legende!

Workshop Cubaanse salsa
Voorafgaand aan het concert kun je in PHIL Haarlem meedoen aan een workshop Cubaanse salsa. Deze workshop is allen toegankelijk als je een ticket voor het concert hebt. De workshop wordt verzorgd door Jose Pelayo Herrera van Sabor de Cuba. De eerste workshop start om 18:15u, de tweede om 19:00u.

LET OP: Deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in PHIL Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op https://www.philhaarlem.nl/.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Eliades Ochoa ook een hit scoorde met BLØF met het nummer ‘Hemingway’?
… de Buena Vista Social Club een club was die tot in de jaren veertig bestond in de Cubaanse hoofdstad Cuba?
… Eliades Ochoa meerdere gouden en platinum albums op zijn naam heeft staan en verschillende Grammy’s won?
… hij met zijn virtuooze gitaarspel ritmes als son cunabo, bolero, guaracha en trova laat horen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →