Grote evenementafbeelding: Elephant + Tessel

Elephant + Tessel

De nieuw indie band die zomaar eens het verschil kan maken
do 26 Mei 2022
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Zonnige melancholie in majeur. Dat is het geluid van de 4-koppige Rotterdamse indieband Elephant.  Op 27 mei brengt de groep ‘Big Thing’ uit, het debuutalbum uitgegeven door Excelsior Recordings.

De band is geboren in een jaar waarin een virus de muziekwereld knock-out slaat. Tegen beter weten in, maar met volle overgave stort Elephant zich op het schrijven van hun liedjes. Ze trekken zich terug in hun studio in de kassen onder de rook van Rotterdam, tussen de paksoi en de chinese kool.

Elephant overtuigt met hun eigenzinnige aanpak, sound en songs, zoals te horen op de gelijknamige EP. Eind 2021 worden ze getekend op het legendarische platenlabel Excelsior Recordings en spelen ze op Noorderslag 2022. Niet voor niets wordt Elephant getipt als de nieuwe roots/indie band die zomaar eens het verschil kan maken de komende jaren.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Tessel

Support

Tessel

De lichtvoetige indiesurfband TESSEL voert je mee op een golf van quirky gitaren, groovy drums en gelaagde samenzang. Met slechts drie singles op zak was de Utrechtse band al te zien als support van o.a. Ten Fé (UK) en Waltzburg, op Motel Mozaïque en als 3voor12 talent tijdens de Popronde 2019. Enkele inspiraties zijn Mac Demarco, Benny Sings en Beach Fossils.

Wist je dat...

Het nummer ‘Midnight in Manhattan’ staat 3 weken in de Verrukkelijke 15 van NPO Radio 2.
Het debuutalbum ‘Big Thing’ dat werd opgenomen in samenwerking met Pablo van de Poel (DeWolff).
Elephant was te zien als voorprogramma van DeWolff en Dawn Brothers.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →