Elegy + Day Six

Reünieshow van progressieve powermetalband
zo 17 mrt 2024
Stage 2
€ 20,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Na bijna 25 jaar komt de progressieve powermetalband Elegy weer bij elkaar voor een reünietour! De band heeft een indrukwekkende muzikale erfenis opgebouwd met albums als ‘Labyrinth of Dreams’, ‘Supremacy’ en ‘Lost’. Tijdens hun show in Patronaat zullen ze naast nummers van deze albums ook hits van hun wereldwijd succesvolle album ‘State of Mind’ uit 1997 en ‘Manifestation of Fear’ ten gehore brengen.

Deze show viert niet alleen hun hereniging, maar ook de lancering van hun complete verzameling van acht albums op speciale picture disc vinyls. Elegy’s reünie is niet alleen een viering van hun muziek, maar ook een herinnering aan de tijdloze invloed die ze hebben gehad op het progressieve muzieklandschap.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Day Six

Support

Day Six

Day Six brengt een grensverleggende mix van progressieve rock en metal, doordrenkt met symfonische, pop, electro, jazz en funk invloeden. Sinds hun oprichting in 1996 onder de naam Peanuts, is de band geëvolueerd naar Day Six, met een vernieuwde bezetting sinds 2015. De muzikale vriendschap tussen originele leden Robbie van Stiphout (gitaar, zang) en Daan Liebregts (drums) beslaat maar liefst 20 jaar. Met Eric Smits (bas, achtergrondzang) erbij sinds 2011 en de talentvolle toetsenist Rutger Vlek, hebben ze een geluid gecreëerd dat de erfenis van iconische bands als Deep Purple en Pink Floyd eer aandoet, terwijl het ook moderne invloeden als Porcupine Tree en Dream Theater omarmt. Live performance zit in hun DNA, met een energie die je de adem beneemt. Na het succes van hun nieuwste album "Solitary League" in 2017, blijft Day Six onvermoeibaar het podium veroveren. 2024 belooft een bijzonder jaar te worden, waarin ze 30 jaar muzikale geschiedenis vieren, van King of Darkness tot Day Six. Mis het niet!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →