Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Electric Six

Verplaatst: Electric Six

Dit concert wordt verplaatst naar 25 november 2022
do 25 nov 2021
Stage 2
€ 22,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Door de huidige corona-maatregelen hebben we in overleg met de band besloten de show te verplaatsen naar een nieuwe datum: 25 november 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. E-ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. 

De partyband Electric Six is met nummers als ‘Gaybar’ en ‘Danger! High Voltage’ nauwelijks serieus te nemen, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Met een dansbare mengelmoes van rock, metal, disco, new wave, garage en punk maken de prettig gestoorde bandleden er onder de leiding van de over-creatieve frontman Dick Valentine altijd een feestje van. Het meest recente studioalbum ‘Bride Of The Devil’ (2018) laat de zeskoppige feestmachine op z’n meest poppy en feel-good horen. Dat wordt weer dansen alsof je leven ervan af hangt!

Afbeelding voor support act: MØAA

Support

MØAA

"Dream drenched poprock" is de omschrijving van MØAA's muziek, uit de bossen van Seattle, US. Veelbelovende dromerige muziek met een goede laag gitaren - een perfecte opstart voordat Electric Six vanavond gaat spelen!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →