Electric Six

Amerikaanse rockband bekend van de hit 'Gay Bar'
vr 25 nov 2022
Stage 1
€ 22,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Dit is de show oorspronkelijk gepland op 24 november 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben inmiddels bericht ontvangen met meer informatie.

De partyband Electric Six is met nummers als ‘Gaybar’ en ‘Danger! High Voltage’ nauwelijks serieus te nemen, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Met een dansbare mengelmoes van rock, metal, disco, new wave, garage en punk maken de prettig gestoorde bandleden er onder de leiding van de over-creatieve frontman Dick Valentine altijd een feestje van. Het meest recente studioalbum ‘Bride Of The Devil’ (2018) laat de zeskoppige feestmachine op z’n meest poppy en feel-good horen. Dat wordt dansen alsof je leven ervan af hangt!

Electric Six komt eindelijk naar Patronaat, en wel met de Born to be Ridiculed tour!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Tijdschema (onder voorbehoud)
19:00 • Deuren open
19:30 – 20:00 • DALHIA
20:30 – 22:30 • Electric Six
23:00 • Sluitingstijd


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: DALHIA

Support

DALHIA

DALHIA is het project van zangeres/componiste Rachel Geffroy en drummer Simon Vouland. Samen ontdekken ze de donkere spelonken van elektronische en psychedelische muziek. Hun inspiratie? Alles wat maar tussen post-punk en hiphop inzit. Daardoor is het resultaat een hele reeks aan macabere songs waarin in gekwelde popmuziek mengt met hypnotiserende ritmes. DALHIA is melancholisch, uniek en mystiek!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Electric Six heeft inmiddels zestien studio albums op hun naam staan!
Aanvankelijk heette de band "The Wildbunch", maar die naam werd veranderd doordat een Britse triphopgroep dezelfde naam had.
Electric Six is afkomstig uit Detroit, VS.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →