Grote evenementafbeelding: Eefje de Visser + Noémie Wolfs • Philharmonie

Eefje de Visser + Noémie Wolfs • Philharmonie

Donkere drums en dromerige synths
za 30 apr 2022
Philharmonie
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

LET OP: Dit is de verplaatste show oorspronkelijk gepland op 9 oktober 2020 in Patronaat, en is verplaatst naar een nieuwe locatie: Philharmonie Haarlem

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze show in de Philharmonie op de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelt Eefje de Visser in clubs en op festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier de afgelopen jaren al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt begin volgend jaar en wordt in het voorjaar gelanceerd. In de zomer van 2019 speelde ze voor het eerst nieuw materiaal op Pukkelpop en Into the Great Wide Open.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl

 


 

LET OP: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl

Parkeren:
Parkeer je auto in parkeergarage De Kamp, Stationsplein of Raaks. Wij adviseren je om niet te parkeren in De Appelaar, omdat deze snel vol is.

• De zaal opent om 19:30.
• Je kunt je tas en jas bergen bij de gratis garderobe van Philharmonie Haarlem.
• Er zijn staanplekken enkele zitplekken op het balkon, maar we kunnen geen plekken reserveren. Kom op tijd als je nog veel zitkeuze wil hebben.
• De barren zijn tijdens het concert geopend.
• Neem graag de corona-basisadviezen in acht; was je handen regelmatig, blijf thuis als je klachten hebt en doe bij twijfel een zelftest.

Tijdschema:

19:30 • Deuren open
20:00 – 20:30 • support Noémie Wolfs
21:00 – 22:30 • Eefje de Visser

Ga lekker fietsen!
In de Smedestraat, op 250 meter van Philharmonie Haarlem, is een gratis, overdekte en bewaakte fietsenstalling. Deze fietsenstalling is op woensdag 13 april geopend van 07:30 tot 24:00.

Afbeelding voor support act: Noémie Wolfs

Support

Noémie Wolfs

Noémie Wolfs was vijf jaar de stem van Hooverphonic. Ze trekt de lijn van romantische en atmosferische pop verder door in haar solomuziek. De singles ‘Love Song’, ‘Wake Me Up’ en ‘On The Run’ van de tweede plaat ‘Lonely Boy’s Paradise’ spelen in op Noémie’s spontane gevoelens en op sferen tijdens zwoele zomeravonden, pittige nachten en lome ochtenden.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Eefje's livestream vanuit Patronaat eind december 2021 is de best bekeken livestream van Patronaat ooit!
Eefje's eerste liveoptreden was op het Moordrecht-2000 festival, op 1 juli 2000.
'Bitterzoet' is het eerste Nederlandstalige album dat bovenaan de prestigieuze OOR-jaarlijst prijkte in 2021.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →