Eefje de Visser + support

za 30 apr 2022
 — 
Philharmonie
 — 
€ 23,50
Deuren: 19:30
 — 
Start: 20:00

LET OP: Dit is de verplaatste show voorspronkelijk gepland op 9 oktober 2020 in Patronaat Haarlem

De show van Eefje de Visser op 17 december 2021, eerder gepland op 18 februari 2021 en oorspronkelijk 9 oktober 2020, is wederom uitgesteld in verband met de zwangerschap van Eefje . Deze show zal nu plaatsvinden op 30 april 2022 in de Philharmonie Haarlem. De openingstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze show in de Philharmonie op de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelt Eefje de Visser in clubs en op festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier de afgelopen jaren al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visserverschijnt begin volgend jaar en wordt in het voorjaar gelanceerd. In de zomer van 2019 speelde ze voor het eerst nieuw materiaal op Pukkelpop en Into the Great Wide Open.

LET OP: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem.

Er is een vrije staan- en zitkeuze in Philharmonie. we kunnen niet garanderen dat alle bezoekers met een kaart een plek hebben in de zaal, er zullen ook plekken op het balkon gevuld worden. we raden je aan op tijd te komen om op die manier genoeg tijd te hebben een goede plek te vinden.

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →