Grote evenementafbeelding: Afgelast: Eddy de Clercq + Discotheque Exotica • Rapa Nui

Afgelast: Eddy de Clercq + Discotheque Exotica • Rapa Nui

Patronaat en Rapa Nui presenteren RaPatronaat
za 15 jul 2023
Rapa Nui
Deuren: 09:00
Start: 09:00
Vorig evenement

Let op: Dit evenement is helaas wegens slechte weersvoorspellingen afgelast. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum!

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je elke zondagmiddag kunt dansen met je voeten in het zand! Vanaf zondag 28 mei tot het einde van de zomer kun je elke week gratis genieten van de tofste muzikale acts terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Vandaag dag één van Festigevalletje met Eddy de Clercq draait Afrotronic, Discotheque Exotica en Patronaat-DJ Polygorgon.

Eddy de Clercq staat vooral bekend als één van de pioniers van Dutch House muziek, tevens medeoprichter, creatief directeur en DJ bij Club RoXY. Tegenwoordig is hij vooral actief als producer voor zijn eigen platenlabels Testlab/Ubuntu Publishing/Egoli Records waarop hij nieuwe eigen producties en lang vergeten muziek uitbrengt. De afgelopen 12 jaar ook actief als oprichter en schrijver voor het online blog Soul Safari waarop hij verslag doet van de muzikale cultuur van Zuid Afrika en Afrika. Voor het Holland Festival 2023 presenteert hij binnenkort het recent verschenen album ‘Afrotronic’, met eigen werk geïnspireerd door Afrikaanse elektronische dansmuziek.

Ronald Linger aka Dj Mulat is inmiddels een veteraan in het nachtleven, Zo organiseerde hij bijna 25 jaar geleden organiseerde de roemruchte Club Bongo clubnachten in de Mazzo en Paradiso. Het was één van de eerste clubnachten waarbij naast elektronische muziek Afrobeat en Latin werd gedraaid. Ook bij ‘Discotheque Exotica’ komt zijn voorliefde voor afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes duidelijk naar voren. Te verwachten valt een eclectische zomerse cocktail van afrobeat, disco, house, tribal, breaks, latin, cumbia en meer.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →