Ecocide + Melting Eyes + Violent Silence

Snoeiharde nacht vol Haarlemse metal
za 28 okt 2023
Stage 3
€ 10,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement
Ecocide

Vanavond gaat Stage 3 in lichterlaaie met een snoeiharde Haarlemse metalpackage, om de release van Ecocide’s nieuwe album te vieren.

Ecocide werd in 2012 opgericht. Na de release van hun debuutalbum in 2013 verkreeg de band in een rap tempo een zowel binnen- als buitenlandse following en speelde ze bijna wekelijks shows, voornamelijk in Nederland en Duitsland. Tijdens deze optredens deelde Ecocide het podium met vele oldschool death metal veteranen waaronder Gorguts, Malevolent Creation, Sinister en Bolt Thrower.

Na enkele lineup wisselingen besloot de band in 2015 de stekker er uit te trekken. In zowel 2017 als 2020 brachten ze nog een single uit, maar verder bleef de band inactief. In juni 2023 kondigden ze hun terugkomst en tweede album ‘Metamorphosis’ aan, wat deze avond gepresenteerd wordt in Patronaat.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Support

Violent Silence

Violent Silence is een jonge thrash metal formatie uit Haarlem. Opgericht in 2021 en winnaars van HIT (Haarlems Interscholair Toernooi). De band speelt een mix van klassieke thrash metal covers (Sodom, Sepultura etc.) en eigen werk. Op het moment zijn ze bezig met het schrijven van hun eerste album.

Support

Melting Eyes

Melting Eyes is een oldschool death metal band opgericht in 2017 door Ben Ubert (ex- Deathhammer & Warmaster) en Marc vd Meer (ex-Compos Mentis). In 2020 namen ze hun debuut EP ‘My Final Resting Place’ op onder eigen beheer.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →