DOOL

De meest fascinerende rockband van Nederland
za 11 dec 2021
 — 
€ 19,00
Deuren: 20:00
 — 
Start: 20:30

Dit is de verplaatste show van zondag 28 mei.

Het concert van DOOL op 28 mei, eerder uitgesteld naar 22 januari 2021,  is wederom verplaatst en zal nu plaatsvinden op 11 december 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Nederlandse fascinerende rockband Dool bracht met ‘Here Now, There Then’ een van de beste platen van 2017 uit. Met het album leverde de band rond charismatische bandleider Raven van Dorst een uniek werk af dat door Metal Hammer werd uitgeroepen tot ‘Debuutalbum van het jaar’. Dool is zowel agressief als dynamisch met sporen van dark rock, goth pop en psychedelische metal; hoorbaar beïnvloed door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth, maar naar eigen hand is gezet tot een nieuwe identiteit. In April 2020 presenteert de groep haar nieuwe nieuwe release op het prestigieuze Roadburn Festival, gevolgd door een lange Europese tour waarbij de band Haarlem niet overslaat! Dool is opgericht onder de rook van Rotterdam en bestaat tegenwoordig uit de gerenommeerde muzikanten Micha Haring (The Devil’s Blood), JB Van Der Wal (Herder), Nick Polak (Gold), Omar Iskandr (Turia) en natuurlijk Raven van Dorst zelf.


Bezoek de website
Witte Wieven

Support

Witte Wieven

De Nederlandse band Witte Wieven speelt rauwe, maar dromerige black metal, zoals vastgelegd op de demo 'Silhouettes of an Imprisoned Mind'. Vernoemd naar de Nederlandse volksverhalen over de nevels die hangen boven de velden, terpen en grafheuvels. Sommigen geloven dat deze nevels ronddwalende geesten zijn van vrouwen met een gebroken hart. Ze lokken mannen om met hen te dansen ... totdat ze sterven

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →