Grote evenementafbeelding: Verplaatst: DOOL + Witte Wieven

Verplaatst: DOOL + Witte Wieven

Dit evenement is verplaatst naar zondag 3 april. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 11 dec 2021
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 3 april. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 3 april!

De Nederlandse fascinerende rockband Dool bracht met ‘Here Now, There Then’ een van de beste platen van 2017 uit. Met het album leverde de band rond charismatische bandleider Raven van Dorst een uniek werk af dat door Metal Hammer werd uitgeroepen tot ‘Debuutalbum van het jaar’. Dool is zowel agressief als dynamisch met sporen van dark rock, goth pop en psychedelische metal; hoorbaar beïnvloed door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth, maar naar eigen hand is gezet tot een nieuwe identiteit. In April 2020 presenteert de groep haar nieuwe nieuwe release op het prestigieuze Roadburn Festival, gevolgd door een lange Europese tour waarbij de band Haarlem niet overslaat! Dool is opgericht onder de rook van Rotterdam en bestaat tegenwoordig uit de gerenommeerde muzikanten Micha Haring (The Devil’s Blood), JB Van Der Wal (Herder), Nick Polak (Gold), Omar Iskandr (Turia) en natuurlijk Raven van Dorst zelf.

TIJDSCHEMA
20:00 zaal open
20:30 Witte Wieven
21:30 DOOL


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Witte Wieven

Support

Witte Wieven

De Nederlandse band Witte Wieven speelt rauwe, maar dromerige black metal, zoals vastgelegd op de demo 'Silhouettes of an Imprisoned Mind'. Vernoemd naar de Nederlandse volksverhalen over de nevels die hangen boven de velden, terpen en grafheuvels. Sommigen geloven dat deze nevels ronddwalende geesten zijn van vrouwen met een gebroken hart. Ze lokken mannen om met hen te dansen ... totdat ze sterven

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →