Grote evenementafbeelding: DOOL + Witte Wieven

DOOL + Witte Wieven

Nederlands meest fascinerende rockband van het moment!
zo 3 apr 2022
Stage 1
€ 19,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

In verband met de grootschalige storing bij de NS hebben we besloten om de aanvang van de show een kwartier uit te stellen. Het nieuwe tijdschema is als volgt

20:00 zaal open
20:45 aanvang
23:15 verwacht einde (onder voorbehoud)

De Nederlandse fascinerende rockband Dool bracht met ‘Here Now, There Then’ een van de beste platen van 2017 uit. Met het album leverde de band rond charismatische bandleider Raven van Dorst een uniek werk af dat door Metal Hammer werd uitgeroepen tot ‘Debuutalbum van het jaar’. Dool is zowel agressief als dynamisch met sporen van dark rock, goth pop en psychedelische metal; hoorbaar beïnvloed door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth, maar naar eigen hand is gezet tot een nieuwe identiteit.

In april 2020 presenteert de groep haar nieuwe nieuwe release op het prestigieuze Roadburn Festival, gevolgd door een lange Europese tour waarbij de band Haarlem niet overslaat! Dool is opgericht onder de rook van Rotterdam en bestaat tegenwoordig uit de gerenommeerde muzikanten Micha Haring (The Devil’s Blood), JB van der Wal (Herder), Nick Polak (Gold), Omar Iskandr (Turia) en natuurlijk Raven van Dorst zelf.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Helaas kon dit evenement vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan op eerder geplande data en is daarom verplaatst naar 3 april. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen van Patronaat.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Witte Wieven

Support

Witte Wieven

De Nederlandse band Witte Wieven speelt rauwe, maar dromerige black metal, zoals vastgelegd op de demo 'Silhouettes of an Imprisoned Mind'. Vernoemd naar de Nederlandse volksverhalen over de nevels die hangen boven de velden, terpen en grafheuvels. Sommigen geloven dat deze nevels ronddwalende geesten zijn van vrouwen met een gebroken hart. Ze lokken mannen om met hen te dansen ... totdat ze sterven.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Raven van Dorst eerst actief was als Ella Bandita?
Raven van Dorst een aflevering van VPRO On Stage cureerde?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →