Donna Blue

Twangy, sensuele indie-pop rechtstreeks uit het oude Hollywood
zo 29 Mei 2022
Stage 3
€ 15,50
Deuren: 20:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Twangy gitaren, sensuele vocalen en de algehele ontspanning die je vindt aan de stranden van Malibu of in groezelige muziekcafés; Donna Blue klinkt met hun even ingetogen als funky baslijnen en dromerige melodieën net als een lang vergeten soundtrack van een korrelige romantische film.

Donna Blue doet denken aan Nancy & Lee, Serge Gainsbourg en Julee Cruise, maar put ook inspiratie uit grote filmcomponisten zoals Ennio Morricone, Piero Piccioni en John Barry. Het uit Nederland afkomstige duo heeft een internationale visie en wisten dat inmiddels al meermaals om te zetten in wapenfeiten; in maart 2022 treden ze op op SXSW en hebben ook lof van internationale media zoals TV-zender ARTE en Clash Music op zak. Niets staat een grootse doorbraak van Donna Blue nog in de weg. Op 13 mei komt het nieuwe album ‘Dark Roses’ uit, waarvoor de single ‘Solitaire’ het eerste voorproefje is!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Achter Donna Blue zitten Danique van Kesteren en Bart van Dalen, bekend van o.a. Findel en Postcards From Mars.
Donna Blue laat zich o.a. inspireren door oude Hollywood-romantiek en films van David Lynch.
Donna Blue omschrijft hun eigen muziek als 'noir-romantisch'.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →