Grote evenementafbeelding: Doe Maar – verplaatst naar 21 november 2021

Doe Maar – verplaatst naar 21 november 2021

ma 20 sep 2021
€ 54,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
End: 23:30
Vorig evenement

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus die tot 25 september gelden, is het concert van Doe Maar dat gepland stond op 20 september 2021 in Patronaat in Haarlem verplaatst naar zondag 21 november 2021. Dit wordt de laatste keer dat Doe Maar in Haarlem optreedt want inmiddels is ook bekend dat de Lijf aan Lijf Tour tevens hun afscheidstournee is. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen.

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa.

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. “De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ’Waarom doen we dit niet nóg een keer?’. Dus dat gaan we doen.”, aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: “Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

Deze show is uitverkocht!

www.doemaar.nl

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →