Afgelast: Dieter van der Westen

Dit evenement is helaas afgelast. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
do 22 jun 2023
Stage 2
€ 17,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement
persfoto van de band van Dieter van der Westen.

Let op: dit evenement is helaas afgelast. Er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Dieter van der Westen combineert folk en groovy americana met de ritmes en energie van (Noord-)Afrikaanse muziek, wat een ongekend muzikale melting pot creëert waarbinnen plek is voor creativiteit, eigenzinnigheid en unieke ervaringen.

In 2017 pakte Dieter van der Westen voor het eerst de spotlight met het bejubelde debuutalbum ‘Me and You’. De originele, catchy composites werden stijlvol ingekleurd door muzikanten met karakter. Dieter’s jeugdinspiraties zoals Neil Young en Bruce Springsteen, maar óók Habib Koité en Manu Chao klonken er duidelijk in door.

Dieter van der Westen toerde de wereld over met zijn Nederlands-Marokkaanse band Kasba, maar is in Nederland ook altijd een gewild samenwerkingspartner geweest; van BLØF en Frank Boeijen tot het Metropool Orkest; allemaal wilde ze gebruikmaken van zijn bijzondere composities.

Op donderdag 22 juni komt Dieter van der Westen met zijn nieuwe album ‘Honesty of the Hopeful’, ouder werk en een band vol topartiesten naar Haarlem. Zo speelt bassist Eric van der Westen o.a. bij Turkse poplegende Sezen Aksu, gitarist Aron Raams bij Gare du Nord en drummers Gijs Anders van Straalen bij Wouter Hamel en Iris Hond. Dit belooft een avond vol muzikale hoogstandjes te worden, mis het niet!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... bassist Eric van der Westen de broer van Dieter is?
... het laatste album tijdens de pandemie is geschreven?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →