Grote evenementafbeelding: Devendra Banhart • Caprera

Devendra Banhart • Caprera

Muzikale duizendpoot brengt excentrieke liedjes naar Bloemendaal
di 13 aug 2024
Caprera
€ 37,00
Deuren: 19:00
Start: 20:30

Excentriekeling en multi-instrumentalist Devendra Banhart is terug! Onlangs verscheen zijn elfde werk ‘Flying Wig’, dat hij samen maakte met Cate Le Bon. Op dinsdag 13 augustus presenteren Openluchttheater Caprera en Patronaat deze bijzonder singer-songwriter en kunstenaar in Bloemendaal. Zonder Cate Le Bon weliswaar maar met zijn alternatieve folkliedjes die zowel in het Spaans en Engels vertolkt worden. Afwisselend vrolijk, vreemd, melancholiek en lief.

Banhart werd geboren in Texas, maar groeide op in Venezuela. Na het stoppen met zijn studie aan de kunstacademie van San Francisco werd hij ontdekt door Swans-zanger Michael Gira. Zijn doorbraak was in 2005 met het album ‘Cripple Crow’ en sindsdien brengt hij het ene na het andere album uit. En daarop laat hij iedere keer weer horen hoe hij de grenzen verkent tussen absurditeit en melancholie.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Devendra Banhart naast muzikant ook dichter, activist en beeldend kunstenaar is?
… zijn tweede naam Obi is, naar het Star Wars-personage Obi-Wan Kenobi?
… zijn eerste optreden was in een gay wedding church in Las Vegas waar hij ‘Love Me Tender’ van Elvis Presley zong?
… hij veel skateboardt en door ongelukken met skateboarden al eens shows heeft moeten cancellen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →