dEUS • PHIL

Vlaamse succesband komt grenzen verkennen met nieuwe album
vr 10 nov 2023
Philharmonie
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Melodieus maar uit balans. Herkenbaar maar toch vernieuwend. Dat is dEUS. Al meer dan 28 jaar weet de band rondom Tom Barman trouw te blijven aan en vernieuwen ze hun sound op elk album weer. Zo ook op het laatste werk ‘How To Replace It’ dat ze op vrijdag 10 november komen laten horen in Haarlem.

De dEUS van 2023 is misschien wel dEus op z’n best. Tien jaar geleden verscheen hun laatste plaat, maar eigenlijk zijn ze nooit weggeweest. Er was een compilatie-album uit, een tour, verschillende festivalshows en het twintigjarig bestaan van hun magnum opus, ‘The Ideal Crash’. Nu zijn ze terug. Anders, maar toch typisch dEUS: altijd grenzen opzoekend, creatief rusteloos, nieuwsgierig en vooruitstrevend.

LET OP: Deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in PHIL Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op https://www.philhaarlem.nl/.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Soapstarter

Support

Soapstarter

Soapstarter is een Belgische indiepop band gefront door multi-instrumentalist
en producer François De Meyer. Zomerse vibes en groovende beats zijn synoniemen voor de muziek van Soapstarter. Hun sound doet je dromen van een zonovergoten strand, waar je al sippend aan een cocktail mee neuriet op hun catchy melodieën.Soapstarter is een perfect muzikale ontsnapping, klaar om je te vervoeren naar een wereld van zomerse gelukzaligheid.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… de naam van de band verwijst naar het nummer ‘Deus’ van The Sugarcubes?
… hun debuutalbum ‘Worst Case Scenario’ in 1994 verscheen?
… Tom Barman ook de film ‘Any Way The Wind Blows’ regisseerde?
… dEUS in Brussel acht keer de Ancienne Belgique wist uit te verkopen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →