Grote evenementafbeelding: Der Neue Planet + Seance

Der Neue Planet + Seance

Een must-see voor fans van psychedelica, kraut en post rock
do 12 okt 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Let op: De oorspronkelijk geplande act Noorvik heeft helaas af moeten zeggen, maar wordt gelukkig vervangen door Seance!

Twee upcoming bands op één avond: Der Neue Planet en Seance. Der Neue Planet komt helemaal vanuit het Duitse Keulen om ons te verblijden met een sterk potje instrumentale progrock. Dit wordt een muzikale reis die alle weten van tijd en ruimte weet te tarten. Een must-see voor fans van psychedelica, kraut en post rock.

Het alternatieve rockgezelschap Seance uit Haarlem hecht weinig waarde aan biografieën of social media-aandacht. Zij spelen een ander spel. Omlijst door gitaren, getemperd songwriting en uiteenlopende invloeden is elk podium in het land rocken alles wat ze willen, en ze hopen jou daarbij te betrekken.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Afbeelding voor support act: Der Neue Planet

Support

Der Neue Planet

Der Neue Planet, dat sinds 2017 bestaat, maakt een mengeling van post-rock, prog en stoner en leunt daarbij op enorme riffs. Muziek die doorklinkt door alle tijd en ruimte. De band verkent met hun muziek hun eigen planeten en andere sterrenstelsels en neemt het publiek mee op de reis ernaartoe.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →