Delain + Xandria

De Nederlandse symfonische metalband is terug!
za 15 apr 2023
Stage 1
€ 27,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Na de uitverkochte Patronaat show in 2018 komt de symfonische metalband Delain terug naar Haarlem. En dat doet de groep rond toetsenist Martijn Westerholt met een gloednieuwe line-up, nieuwe show en natuurlijk een nieuw album. De allereerste single van dit nieuwe hoofdstuk, ‘The Quest and The Curse’, is een heerlijk voorproefje van wat komen gaat!

Westerholt werkt momenteel aan het zevende studioalbum van Delain dat begin 2023 uitkomt. Een plaat die weer volstaat met catchy en melodieuze tracks waar de band al bijna twee decennia bekend om staat.

Momenteel heeft Delain zes albums, drie EP’s en een live DVD op haar naam staan, heeft het over de hele wereldbol getourd met bands als Nightwish, Sabaton en Within Temptation, en op Wacken, Graspop, Download en FortaRock Festival gestaan.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Xandria

Support

Xandria

De Duitse symfonische metaliconen Xandria openen het veelbelovende volgende hoofdstuk van de geschiedenis van de band met hun langverwachte gloednieuwe full-length, The Wonders Still Awaiting. Met een krachtige nieuwe line-up, standvastig gecentreerd rond bandmeesterbrein Marco Heubaum om de kenmerkende essentie van de band te behouden, nodigt Xandria hun toegewijden uit in een nieuwe wereld van wonderen, genres en elementen zonder ooit hun sonische wortels te vergeten.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De naam van de band is afgeleid van het koninkrijk Delain uit de roman van Stephen King, The Eyes of the Dragon.
Bandleider Westerholt was de originele toetsenist van Within Temptation
Voor Delain maakte zangeres Diana Leah furore op diverse trance tracks.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →