Sacred Reich + Death Angel + Angelus Apatrida

'Night Of The Living Thrash' Co-Headline Tour
do 16 nov 2023
Stage 1
€ 34,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30

Een absolute knaller van een thrash metal package bestormt Patronaat! De titanen Death Angel en Sacred Reich bundelen hun krachten voor de ‘Night Of The Living Thrash’ co-headline tour. Met de opkomende sensatie Angelus Apatrida als openingsact ben je verzekerd van een avond vol pit-actie.

Sacred Reich

Sacred Reich veroorzaakt al thrash metal chaos sinds eind jaren 1980. Met vurige riffs, krachtige politieke teksten en een satirische insteek zorgde deze band uit Arizona voor de ontbranding van de tweede golf van het genre. Na een onderbreking keerden ze sterker dan ooit terug in 2018 met hun vijfde studioalbum, Awakening. Maak je klaar voor hun meedogenloze liveoptreden, omarm de chaos en word deel van de legendarische reis van Sacred Reich. Thrash on!

Death Angel

De ontembare thrash metal titanen uit de Bay Area staan op met een wraaklust. Met vlammende gitaren, technische meesterschap en een elektriserende podiumaanwezigheid heeft Death Angel hun plek verdiend onder de trash metal elite. Van ondergrondse triomfen tot doorbraken in de mainstream, hun muziek slaat genadeloos toe. Maak je klaar voor een meedogenloze stortvloed van albums zoals The Ultra-Violence, Act III en Humanicide. Onder leiding van de onverschrokken Rob Cavestany blijft Death Angel thrash metal opnieuw definiëren en laat een spoor van vernieling achter.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Angelus Apatrida

Support

Angelus Apatrida

Angelus Apatrida, opgericht in 2000, heeft hun status als moderne thrash metal legendes meer dan verdiend. Met een stabiele bezetting bestaande uit Guillermo Izquierdo, Jose Izquierdo, Victor Valera en David Alvarez, hebben ze grensverleggende albums uitgebracht die het traditionele thrash metal geluid ontstijgen. Hun self-titled album, gemixt en gemasterd door de gerenommeerde studioguru Zeuss, laat hun intensiteit en creativiteit zien met verpletterende gitaarklanken en gedenkwaardige nummers. Angelus Apatrida belichaamt state-of-the-art, meedogenloze thrash metal, gedreven door passie en een onstuitbare drang. Dit verpletterende metalen album is precies wat de wereld nodig heeft. De toekomst mag dan onzeker zijn, maar hun tijdloze klasse blijft.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →