Dear Mother + support

Upbeat, bitterzoete, ronduit ruige, elektro-infused metalcore.
wo 17 apr 2024
Stage 3
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Upbeat, bitterzoete, ronduit ruige, elektro-infused metalcore. Dear Mother, in het leven geroepen door de Nederlandse gitarist Merel Bechtold en de Tsjechische zanger David Pear, ontstond met één onwrikbare regel: muziek creëren waar ze van houden zonder enige artistieke of vrijheidsbeperking. Na hun krachtige optreden op de 70.000 Tons of Metal cruise, transformeerde Dear Mother in een 5-koppige formatie, met de toevoeging van Ferry Duijsens, Ruben Israel en Desmond Kuijk.

Te midden van de pandemie in 2021 waagden ze zich onverschrokken aan het onafhankelijk uitbrengen van hun studioalbum ‘Bulletproof’, mogelijk gemaakt door een succesvolle crowdfunding en gedragen door de toegewijde ‘Dear Mother Family.’ Het album bereikte een indrukwekkende 3 miljoen streams en sierde Spotify-afspeellijsten als ‘Kickass Metal’ en meer.

De ‘Dear Mother Family’ toonde opnieuw hun onvoorwaardelijke steun door royaal bij te dragen aan de crowdfunding voor de langverwachte EP, die verwacht wordt te schitteren in het voorjaar van 2024. Als feestelijke kers op de taart bracht de band onlangs hun gloednieuwe single ‘UNBREAKABLE’ uit, de voorbode van de aankomende EP.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →