De Toegift

Een nieuw geluid uit Zeeland
do 14 dec 2023
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
De band De Toegift speelt in Patronaat.

Begin dit jaar verscheen ‘De Toegift’, het selftitled langverwachte debuut van de Zeeuwse band De Toegift. De band combineert de werelden van eigentaalse poëzie en hedendaagse indiemuziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz.

De Toegift is altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied en met thema’s over tijd en nostalgie. Inmiddels staat de Zeeuwen bekend als ‘de band die alle rumoerige zalen en café’s stil kreeg tijdens de Popronde’ en ook op Noorderslag wisten ze die reputatie waar te maken dankzij prachtige songs als ‘Nollestrand’ en ‘Licht Als Stof’. Ongetwijfeld doen ze dat ook in Patronaat deze winter.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Puntjudith

Support

Puntjudith

Puntjudith maakt expressieve, Nederlandstalige elektronische popmuziek. Met rauwe sounds, zware beats en pulserende bassen creëert ze een energieke liveperformance en zingt ze over zowel persoonlijke als existentiële thema's. Ze mixt film, dans, mode en muziek en werkt samen met een groot team van jonge creatieven om een immersieve visuele wereld te bouwen rond haar alternatieve indie-pop tracks. Haar EP ' Lawines' verscheen in oktober 2022.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… ze onder de naam Little Symphonies al een Engelstalig album opnamen?
… de band onder andere geïnspireerd is door Ramses Shaffy en Spinvis?
… ze niet altijd een toegift spelen, ondanks hun naam?
… Broeder Dieleman hen inspireerde om Nederlandstalige muziek te maken?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →