De Speeltuin

Haarlemse dansnacht voor 30+!
vr 29 dec 2023
Stage 2
Deuren: 21:30
Start: 21:30
Vorig evenement
Logo van De Speeltuin

Lekker het weekend beginnen in de ballenbak voor volwassenen!

Vind jij dat alle feestjes te laat beginnen, maar wil je wel graag een avondje uit je dak gaan met je vrienden? Kom dan op vrijdag 29 december naar de eerste editie van De Speeltuin want dan toveren resident dj Paullie en gast-dj Sjef Rolet de dansvloer van Patronaat om in jouw eigen speeltuin. Een avond om niet te missen voor alle 30-plussers van Haarlem.

De roots van DJ Paullie liggen op het strand en hij brengt je groovende Hangmat-pop tot ultieme bangers. Het wordt een eclectische mix van dansbare tunes van de jaren ‘50 tot nu. De ene groovende dansstijl na de ander vloeit in elkaar over ‘without ever losing the rhythm’! Feel good is zijn motto en dat liet hij al eerdere horen tijdens andere Haarlemse avonden als LOS, Superstijl, Dynomite, 90’s Now en Zer00s Heroes. Jij keert zonder twijfel met het zweet op je voorhoofd en een glimlach op je gezicht weer naar huis na een avond in De Speeltuin.

De Speeltuin keert ieder kwartaal terug in Patronaat en heeft elke editie een andere gast-dj. De avond begint om 21:30u en eindigt om 02:00u, zodat je weer uitgerust genoeg bent voor de rest van het weekend, tot in De Speeltuin!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →