Grote evenementafbeelding: De Speeltuin

De Speeltuin

Haarlemse dansnacht voor 30+ keert terug!
Dit evenement is 18+
vr 5 apr 2024
Stage 2
Deuren: 21:30
Start: 21:30
Vorig evenement

Lekker het weekend beginnen in de ballenbak voor volwassenen!

Vind jij dat alle feestjes te laat beginnen, maar wil je wel graag een avondje uit je dak gaan met je vrienden? Kom dan naar De Speeltuin, want dan tovert dj Paullie de dansvloer van Patronaat om in jouw eigen speeltuin. Een avond om niet te missen voor alle 30-plussers van Haarlem.

De roots van DJ Paullie liggen op het strand en hij brengt je groovende Hangmat-pop tot ultieme bangers. Het wordt een eclectische mix van dansbare tunes van de jaren ‘50 tot nu. De ene groovende dansstijl na de ander vloeit in elkaar over ‘without ever losing the rhythm’! Feel good is zijn motto en dat liet hij al eerdere horen tijdens andere Haarlemse avonden als LOS, Superstijl, Dynomite, 90’s Now en Zer00s Heroes. Jij keert zonder twijfel met het zweet op je voorhoofd en een glimlach op je gezicht weer naar huis na een avond in De Speeltuin.

De Speeltuin keert ieder kwartaal terug in Patronaat en heeft elke editie een andere gast-dj. De avond begint om 21:30u en eindigt om 02:00u, zodat je weer uitgerust genoeg bent voor de rest van het weekend, tot in De Speeltuin!

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →