Grote evenementafbeelding: De Kift – Albumreleasetour

De Kift – Albumreleasetour

do 23 sep 2021
€ 18,00
Deuren: 20:00
Start: 21:00
End: 23:30
Vorig evenement

We kijken er naar uit eindelijk weer muziek én publiek in onze zaal te ontvangen, en jullie te voorzien van een mooie concertbeleving met een drankje!  We kunnen het concert organiseren in een seated setting, dus met vaste zitplek, zonder 1,5 meter. Het is naast een toegangsbewijs (ticket) ook verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te kunnen overhandigen. We controleren op naam dus vragen ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand te houden.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud (via de Coronacheck app)
– Een vaccinatiebewijs (via de Coronacheck app)
– Een bewijs van herstel van Corona (via de Coronacheck app)

Ook zal er een gezondheidscheck bij de entree zijn. We vragen je in de rij buiten een mondkapje te dragen, en zodra je binnen bent met toegangsbewijzen mag het mondkapje weer af. Indien er bij de ingang geen geldig coronatoegangsbewijs getoond kan worden, kunnen wij helaas geen toegang tot het concert bieden. Onze bar is geopend, tijdens het concert kan je bij de bar een drankje halen.

Ben je verhinderd, of wil je geen gebruik maken van je kaarten? Omdat het concert in de oorspronkelijke vorm geen Testen voor Toegang event was, kunnen we restitutie aanbieden als je geen gebruik wil maken van je kaarten. Hiervoor kan je een restitutie aanvragen via het online klanten formulier van Ticketmaster, of log in bij Ticketmaster en stuur een verzoek via je account.

Tijdschema:
– open deur 20:00
– start show 20:30 verwachte aanvang De Kift (afhankelijk van inlooptijd)
– verwacht einde 22:30

—————————————————————

Het twaalfde album van De Kift fladdert in het zwerk! Met de zomerzon in het vizier en het hopelijk herstelde festivalseizoen voor de boeg komt dit veelkoppige orkest met twaalf spiksplinternieuwe, feestelijke dans – , wals – , en treurnummers. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt dit twaalfde album een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Tegelijkertijd wordt er met opgetogen dissonanten grimlachend naar de toekomst gekeken.

Let op! Dit concert was oorspronkelijk gepland (op vrijdag 11 september 2020) op het Slachthuisterrein aan de Oorkondelaan, (en daarna verplaatst naar 5 februari 2021), maar vindt nu dus plaats in Patronaat zelf!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →