Grote evenementafbeelding: De Hardheid + Waardeloos

De Hardheid + Waardeloos

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
za 1 apr 2023
Stage 2
€ 13,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
End: 22:00
Vorig evenement

De Hardheid is terug!  De Hardheid maakt vanaf halverwege de jaren negentig naam met razendsnelle, opgefokte, Nederlandstalige ska. Een beetje zoals Doe Maar dat vroeger deed, maar dan wel twintig keer zo energiek. Of vergelijk ze met Rancid, maar die zingen dan weer niet met zo’n vet Amsterdams accent.

Sinds het sabbaticaal in 2009 gaat het bloed waar het niet gaan kan, en ook in 2023 is de band weer eens te bewonderen op diverse podia en festivals. Waaronder in Patronaat! Verwacht songs zoals ‘Snooze’, ‘Oh Nee’, ‘Kutmuziek’, ’15 Piek’ en natuurlijk ‘Buurman’. De teksten zijn soms wat puberaal, dan weer overdreven maatschappijkritisch, maar in ieder geval altijd humoristisch. Mede hierdoor is De Hardheid altijd een verademing tussen alle brave, ingedutte Nederpopacts gebleven.

Minor Operation Bookings verzorgt sinds 2011 DIY punkrock shows in en rondom Haarlem en is een maandelijks terugkerende showcase in Patronaat.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Waardeloos

Support

Waardeloos

Waardeloos is de grootste band uit Boskoop opgericht in 2003. Een powertrio dat een tijdlang bekend stond als de jongste punkband van Nederland. Ze hebben op plekken gestaan als Paradiso, De Kwakel, De Baarmoeder en waren meerdere malen te gast bij de VPRO. En ze treden nog steeds op!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Osdorp Posse's Def P is groot fan van De Hardheid.
De Hardheid staat deze zomer ook op Jera On Air!
Dit is een van de eerste De Hardheid shows in vijf jaar tijd.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →