De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Jubileum Show

25e editie van muzikaal voetbaltheater
vr 6 okt 2023
Stage 1
€ 28,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show keert terug in het theater, precies een kwart eeuw na het begin in café Studio. De 25ste show van Brilstand (v/h John Veldman Genootschap) komt op vrijdag 6 oktober naar Patronaat!

De jubileumshow krijgt een dubbele lengte, met nóg meer voetbalprominenten, cabaret en muziek dan gebruikelijk. Ze blikken terug en vooruit, met gasten van weleer en nieuwe ontdekkingen en muziek van toen én nu. Er kan zelfs gedanst worden. Vanwege de lengte van de show en het aansluitende muziekfeest vindt de show niet, zoals gebruikelijk, op een maandag plaats, maar op een vrijdag. Ook de zaalindeling is voor deze speciale gelegenheid aangepast. Het zitgedeelte is verkleind en naar het balkon verplaatst.

Zoals ze al in 1998 in Café Studio zeiden: dat wordt leuk, dat wordt lachen!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... elke editie tot nu toe werd uitverkocht?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →