Grote evenementafbeelding: Danny Guinan

Danny Guinan

Nieuw album van lokale singer-songwriter met Ierse roots
do 10 mrt 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Geen coronatoegangsbewijs verplicht
Vorig evenement

Dit is de oorspronkelijk geplande show van 21 november 2021. Gekochte kaarten blijven geldig.

De Ierse singer-songwriter presenteert deze avond zijn nieuwe album ‘Now Is The Time’. Geboren en getogen in Ierland, woont Danny Guinan inmiddels ruim twintig jaar in Nederland. Als songwriter is hij te vergelijken met artiesten als Damien Rice, Glenn Hansard en Nick Drake. Guinan is een singer-songwriter met een lange staat van dienst. Na een succesvolle periode als frontman van de Ierse band Speranza verhuisde hij naar Nederland om een solocarrière te beginnen. Diverse albums later en na veel te hebben getoerd in Europa, de VS en Azië, stapte Guinan uit de schijnwerpers om zich volledig te focussen op het schrijven van nieuw materiaal.

Danny Guinan viert release van zijn nieuwe album ‘Now is the time’. De perfecte soundtrack voor een wereld die uit de coronacrisis komt. Zijn songs raken universele thema’s als hoop en angst, liefde en verlies, moed en wanhoop. En volgens Guinan is juist dit hét moment. Voor reflectie. Voor visie. Voor een nieuw begin. Tijd om omhoog te kijken en de sterren te herontdekken. Tijd om even stil te staan en te luisteren naar verhalen die even inspirerend en opbeurend zijn als eerlijk en nederig. Of zoals de openingszin van het openingsnummer ‘The Greatest Gift’ luidt: ‘Now is the time to start out again’.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Na de release van Speranza's positief ontvangen cd About Time in 1995 besloot Danny in 1996 vanuit Nederland zijn loopbaan solo te ontplooien.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →