Daniel Romano’s Outfit + Carson McHone

Punk, rockabilly, countryrock en alles daartussen
za 2 jul 2022
Stage 1
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Het blijft altijd moeilijk om een lijn te vinden in de muzikale output van muzikale duizendpoot Daniel Romano. Ondanks dat hij vooral het meest bekend staat om zijn country werk, bracht hij alleen al tijdens de corona-pandemie een eindeloze stroom aan releases uit.

Denk aan bijvoorbeeld aan het onverwachte soloalbum ‘Visions of the Higher Dream’, de EP ‘Super Pollen’ waarop hij samenwerkte met zijn broer Ian en Fucked Up’s Mike Haliechuk en Jonah Falco, en de 22-minuten durende progressive rock track opgenomen met Tool-drummer Danny Carey.

Daarnaast bracht hij ook twee platen uit met zijn band The Outfit, de live-opname ‘Okay Wow’ en studioalbum ‘Content to Point the Way’. Albums die groep vast weten te leggen zoals die is: vol van kickass rockabilly, Crazy Horse-achtige noise rawwkk, Dylanesqye spraakzang, pompende punk riffs, bij de Grateful Dead weggelopen country rock, Zappiaanse gekheid en meer. Een band zo solide als beton!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Carson McHone

Support

Carson McHone

Het voorprogramma wordt verzorgd door Carson McHone uit Austin. Haar derde album (Merge Records) komt in 2022 uit. Eerder ging ze er al vandaar met de titel "Best Country Album of 2018" bij Rolling Stone Magazine.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Daniel Romano is ook lid van Attack in Black.
Daniel Romano is tevens dichter en visueel kunstenaar.
Hij werkte o.a. samen met City and Colour, het project van Dallas Green.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →