Grote evenementafbeelding: Afgelast: Complexity presents PLATE XIV by LudoWic & BOY (seated show)

Afgelast: Complexity presents PLATE XIV by LudoWic & BOY (seated show)

Een audiovisuele ontdekkingstocht
vr 11 feb 2022
Stage 1
€ 19,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 22:00
Vorig evenement

“Ondanks dat we in eerder berichtgeving communiceerde dat dit evenement doorgaat, kan dit evenement in verband met een coronabesmetting helaas toch niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie snel weer te ontvangen op een ander Complexity event. Daarover snel meer!”

Complexity presenteert in samenwerking met LudoWic & BOY ‘Plate XIV’, een audiovisuele ontdekkingstocht van uitersten in Patronaat. Centraal staat de gelijknamige tekening van de Italiaanse architect Piranesi, onderdeel van zijn Carceri d’invenzione: een serie schetsen van fictieve ondergrondse ruimtes vol trappen en machtige machines.

De veertiende schets uit deze serie diende ter inspiratie voor de architecten voor het ontwerp van Patronaat en nu als uitgangspunt van dit speciale project. Verwacht een unieke show van licht en geluid waarbij het maximale wordt gevraagd van Patronaat. Thijs Lodewijk, beter bekend als LudoWic, is een in Nederland wonende kunstenaar en muzikant. Het werkveld waarin hij werkt is het gebied waar muziek, kunst en design elkaar ontmoeten. Daarbinnen experimenteert hij met moderne technologie in combinatie met oude vintage technieken en gear.

Boy van Ooijen aka BOY studeerde summa cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam met de bachelor Drums en de master Live Electronics. Met zijn visuele werk focust hij zich op algoritmes met simpele regels die resulteren in complexe structuren.

Complexity is Patronaat’s platform voor avontuurlijke en grensverleggende heavy muziek met elk jaar diverse showcases en een festival.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

LudoWic is de componist van de iconische soundtrack van indie game Katana Zero.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →