Comedy Store

De leukste Comedy Club van het land!
za 4 Mei 2024
Stage 2
€ 29,50
Deuren: 20:15
Start: 20:15

Liefhebbers van stand-up comedy opgelet, The Comedy Store komt naar Haarlem! In Groot-Brittannië heeft The Comedy Store al de carrières van diverse fameuze stand-up sterren gelanceerd, waaronder Eddie Izzard, Michael McIntyre en Jimmy Carr. Niet gek dus dat het de de broedplaats van alternatieve comedy wordt genoemd!

Het succesvolle comedyformat komt nu voor het eerst naar Patronaat! Ben jij erbij op zaterdag 4 mei voor een avondje pure, ongerepte komedie met het beste dat de Britse scene te bieden heeft?

Uiteraard zijn we er ons van bewust dat op 4 mei ook de Nationale Dodenherdenking plaatsvindt, ook wij zullen om 20:00u twee minuten stil zijn uit respect voor allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord; zowel tijdens de Tweede Wereldoorlog en de koloniale oorlog in Indonesië, als in oorlogssituaties en bij vredesoperaties daarna.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →