Grote evenementafbeelding: Comedy Stop Haarlem: Paul Foot

Comedy Stop Haarlem: Paul Foot

Dit evenement is een onderdeel van Comedy Stop Haarlem
za 17 sep 2022
Stage 1
€ 19,60
Deuren: 20:45
Start: 21:00
Vorig evenement

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken. Het epicentrum van Comedystop is het Patronaat in Haarlem. Drie dagen lang zullen er in twee zalen meerdere optredens plaatsvinden. 

Paul Foot presenteert vandaag: Swan Power. Paul Foot won meerdere awards voor zijn comedy shows en is schrijver en comedian. Over deze nieuwe voorstelling waren de recensies zeer positief:

“Like a rare exotic bird, he’s special” The Daily Express
“Sublime, original, brilliant” The Independent
“Something of a comic genius” The Sydney Morning Herald

Je kan Paul Foot kennen van zijn geweldige Glastonbury debuut, en van Never Mind The Buzzcocks. We kijken uit naar zijn show in Patronaat!

Tickets:
Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitkiezen en de artiesten bepalen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop.

Tijden:
De foyer van Patronaat is tijdens Comedy Stop vanaf 18:30 geopend op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september. De zalen zijn toegankelijk vanaf 15 minuten vóór aanvang van de show.

18:30 open Patronaat foyer
20:45 open zaal 1
21:00 aanvang Paul Foot

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Je kan Paul kennen van Never Mind The Buzzcocks!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →