Grote evenementafbeelding: Comedy Stop Haarlem: Jenny Bede

Comedy Stop Haarlem: Jenny Bede

Dit evenement is een onderdeel van Comedy Stop Haarlem
za 17 sep 2022
Stage 2
€ 16,80
Deuren: 20:15
Start: 20:30
Tickets te koop via Ticketmaster
Vorig evenement

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken. Het epicentrum van Comedystop is het Patronaat in Haarlem. Drie dagen lang zullen er in twee zalen meerdere optredens plaatsvinden. 

Jenny Bede is schrijver, actrice en comedian. Samen met BBC en CPL is ze op dit moment aan een aantal nieuwe projecten aan het werken. In 2017 won ze de BAFTA Rocliffe Award voor beste nieuwe comedy talent. Op haar CV staan niet de minste shows waar ze aan meeschreef: Lovesick (Netflix), Josh (BBC), Broadchurch (ITV) en Murder in Successville (BBC) bijvoorbeeld. Muzikaal, luchtig en heerlijk herkenbaar: de shows van Jenny Bede zijn een waar genot om mee te maken!

Tickets:
Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitkiezen en de artiesten bepalen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop.

Tijden:
De foyer van Patronaat is tijdens Comedy Stop vanaf 18:30 geopend op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september. De zalen zijn toegankelijk vanaf 15 minuten vóór aanvang van de show.

18:30 open Patronaat foyer
20:15 open zaal 2
20:30 aanvang Jenny Bede

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Jenny Won de BAFTA voor beste nieuwe Comedy Talent!
Jenny schreef mee aan de populaire Netflix serie Lovesick.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →