Grote evenementafbeelding: Comedy Stop Haarlem: Troy Hawke

Comedy Stop Haarlem: Troy Hawke

Dit evenement is een onderdeel van Comedy Stop Haarlem
vr 16 sep 2022
Stage 2
€ 16,80
Deuren: 20:15
Start: 20:30
Tickets te koop via Ticketmaster
Vorig evenement

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken. Het epicentrum van Comedystop is het Patronaat in Haarlem. Drie dagen lang zullen er in twee zalen meerdere optredens plaatsvinden. 

Troy Hawke, het nieuwste personage van komiek Milo McCabe, is even geloofwaardig als ongelooflijk grappig in zijn show Sigmund Troy’d. Perfect komedie van prijswinnende comedian met onder meer grappen over Ikea, Kanye West en de roerige jaren 30. Genieten van alle herkenbaar in grappen die je nooit eerder hoorde!

Tickets:
Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitkiezen en de artiesten bepalen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop.

Tijden:
De foyer van Patronaat is tijdens Comedy Stop vanaf 18:30 geopend op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september. De zalen zijn toegankelijk vanaf 15 minuten vóór aanvang van de show.

18:30 open Patronaat foyer
20:15 open zaal 2
20:30 aanvang Troy Hawke


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →